IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На среднощен маратон депутатите приеха съществената част на Бюджет 2018

Опозицията не видя воля за реформи в заложените разходи, а допълнителни 1 млн. лева за ремонт на Зографския манастир обърка сметките на бюджета

02:39 | 30.11.17 г. 6
<p>
	<em>Снимка: Олег Попов, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Последна актуализация: 07:18 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

6
rate up comment 1 rate down comment 2
Иван Митев
преди 6 години
При сегашното създаващо щети държавно прилагане на парите приемането на предложения бюджет е най-сигурния подход за провалът на правителството.При запазване на грешката при държавното прилагане на парите колкото по-добре се изпълнява приетия бюджет, толкова ще е по-голям провалът на правителството.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 4 rate down comment 0
Eon
преди 6 години
Каква огромна жертва! Направили няколко часа овъртайм, че чак го пишем по новините! Егати мало*умниците... Горкичките, напрегнали много една от 2-те мозъчни гънки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 5 rate down comment 3
zap
преди 6 години
* хлябът е вреден - не трябвада се намаля данъка. Може евентуално за безглутеновия.* лекарствата за пушачите - няма как да се освободят от данък. Предлагам да се вдигне двойно данъка за пушачите - те боледуват МНОГО повече.* необлагам минимум имаше доскоро. Резултатът още го помним - над 1/3 от работещите вземаха минималната заплата - т.е. приходите бяха 0 лв. И без това минимална заплата взимат само хора с незавършено основно образование, при положение, че средното е задължително.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 4 rate down comment 4
ert
преди 6 години
ГЕРБ си прокара бюджета като на промени и реформи да не се надяваме. Нито ще има преференциално ДДС за хляба, нито за лекарствата, нито ще има необлагаем минимум по ДОД, абе никакви реформи. Хората с една и съша заплата около минимума у нас плащат много повече данъци от хората със същата заплата в Румъния, т.е. у нас те живеят по-зле дори само и заради дрането им с данъци.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 9 rate down comment 0
opo
преди 6 години
Добре се справят в парламента, най-важните въпроси като това къде ще отиват парите ни не трябва да се съобщават на народа, затова и правилно са решили да приемат набързо бюджета по нощите. Хем няма кой да ги гледа, хем няма много да се шуми, пито-платено.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 12 rate down comment 2
sdar
преди 6 години
Един от най-важните закони за една държава пак се приема тихомълком по късна доба за да не се коментира много и работата да мине ачик-ачик. А уж искаме да сме съвременна и демократична държава с европейско мислене ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още